• PL
  • EN
  • menus
  • wine
  • concept
  • reservations
    /events
  • FAQ
  • contact
© 2021
Władyslawa IV 59, Gdynia
MON-THU
14:00-22:00
FRI-SAT
14:00-00:00
SUN
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
  • RetroYellow
  • VintageSalmon
  • ClassicEcru
  • PL
  • EN
  • seasonal menu
  • regular menu
  • drinks/beer
  • coffee/tea
  • cocktails
  • wines
  • try these
  • seasonal menu
  • regular menu
  • drinks/beer
  • coffee/tea
  • cocktails
  • wines
  • try these
GAZPACHO | W z kolorowych polskich pomidorów i pieczonej papryki, pesto ze słonecznikiem
19.-
MACKA OŚMIORNICY z chimichurri i pieczonymi pomidorami
49.-
GNOCCHI Z KURKAMI | W z emulsją z żółtych pomidorów, ziołowym mascarpone i parmezanem
36.-
STEK Z ANTRYKOTU 250g OD NAJLEPSZEGO ARGENTYŃSKIEGO PRODUCENTA
z masłem ziołowym, sosem pieprzowym na demi glace z naszymi frytkami i kalafiorem
92.-
FASOLKA SZPARAGOWA Z KURKAMI I MŁODYM BROKUŁEM | W z groszkiem cukrowym, zielonym creme fraiche i orzechami laskowymi (dostępna opcja wegan)
34.-
PTYSIE Z POLSKIMI BORÓWKAMI z mascarpone i lukrem z pędami sosny
18.-
We want to tell you about food with passion, which is why we cook simply, but with an emphasis on seasonal, fresh products. Our menu changes with the seasons, and we change with it.

We reserve the right to change some ingredients – it all depends on the availability of seasonal products that we offer in our menu.

  • w — vegetarian
  • menus
  • wine
  • concept
  • reservations
    /events
  • FAQ
  • contact
DO GÓRY
MON-THU
14:00-22:00
FRI-SAT
14:00-00:00
SUN
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
Instagram
Facebook
© 2021