ANTONIO MORAL
RIBERA DEL DUERO, HISZPANIA |TEMPRANILLO|
195.-
—
SENORIO DE P. PECINA RESERVA
RIOJA, HISZPANIA |TEMPRANILLO, GRACIANO, GARNACHA|
200.-
—
CHATEAU LA CROIX CANTENAC
ST. EMILLON GRAND CRU, FRANCJA |MERLOT, CABERNET SAUVIGNON|
210.-
—
ENDRIZZI MERIA ROSSO
TOSCANA, WŁOCHY |CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, SANGIOVESE|
220.-
—
DOMAINE DE CHEVALIER PERE&FILS
COTE DE NUITS-VILLAGES, FRANCJA |PINOT NOIR|
240.-
—
SORELLE DE NICOLA
BAROLO RISERVA, WŁOCHY|NEBBIOLO|
330.-
—
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.