• PL
  • EN
  • menu
  • wino
  • koncept
  • rezerwacje
    /imprezy
  • FAQ
  • kontakt
© 2021
Władyslawa IV 59, Gdynia
PON-CZW
14:00-22:00
PT-SOB
14:00-00:00
NIEDZ
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
  • RetroYellow
  • VintageSalmon
  • ClassicEcru
  • PL
  • EN
  • menu sezonowe
  • menu stałe
  • napoje/piwo
  • kawy/herbaty
  • koktajle
  • wina
  • promocje
  • menu sezonowe
  • menu stałe
  • napoje/piwo
  • kawy/herbaty
  • koktajle
  • wina
  • promocje

Talerzyki

Zamów jako przystawkę lub mix do dzielenia z bliskimi

TATAR WOŁOWY z naszym majonezem, marynowanymi grzybami, żółtkiem, oliwą i chipsami ziemniaczanymi
41.-
Kremowy ser LABNEH naszej produkcji z pieczonymi pomidorami, świeżym tymiankiem, oliwą i migdałami
29.-
PRZEGRZEBKI na purée z białych warzyw z pesto paprykowym, oliwą cytrusową i orzechami laskowymi
57.-
Prawilny izraelski HUMMUS | V, BL, BG z oliwą, zatarem i ziołami
23.-
KREWETKI WINNO-MAŚLANE 6 sztuk krewetek z czosnkiem, chili i natką pietruszki
48.-
Nasze FRYTY | W z naszym majonezem, oliwą, serem Bursztyn i natką pietruszki
15.-
CHRUPIĄCE KAWAŁKI KURCZAKA z sosem rosyjskim
28.-
PIECZYWO focaccia, chleb, palone masło
8.-

Zupy

KREM Z POMIDORÓW | W z oliwą bazyliową i serem Bursztyn
20.-
ZUPA Z WOŁOWINĄ z pomidorami, papryką, ziemniakami, chili i śmietaną
28.-

Dania główne

RISOTTO Z KURCZAKIEM (dostępne również w wersji wege) | BG z warzywami sezonowymi i demi glace
48.-
BURGER Z NASZYM PASTRAMI z sałatą, ogórkiem, pomidorem, sosem rosyjskim i serem Bursztyn
47.-
DORSZ z pieca | BG w sosie maślanym z kaparami, oliwkami i pomidorkami podawany z sałatką z vinaigrette
61.-
CHRUPIĄCE BOCZNIAKI | V, BG z salsą paprykowo-pomidorową z rozmarynem
45.-
POLIK WOŁOWY z kopytkami i pieczonymi burakami z miodem i orzechami
59.-

Deser

FONDANT CZEKOLADOWY ze słonym karmelem, konfiturą owocową i domowymi lodami
29.-
TARTALETKA z musem owocowym i opalaną bezą włoską
22.-

Dla bąbelków

KREM Z POMIDORÓW | W
15.-
CHRUPIĄCE KAWAŁKI KURCZAKA z frytkami i mizerią
20.-
LENIWE ze śmietanką i konfiturą owocową
20.-
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.

  • v — wegan
  • w — wege
  • bl — bez laktozy
  • bg — bez glutenuz
  • menu
  • wino
  • koncept
  • rezerwacje
    /imprezy
  • FAQ
  • kontakt
DO GÓRY
PON-CZW
14:00-22:00
PT-SOB
14:00-00:00
NIEDZ
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
Instagram
Facebook
© 2021