• PL
  • EN
  • menu
  • wino
  • koncept
  • rezerwacje
    /imprezy
  • FAQ
  • kontakt
© 2021
Władyslawa IV 59, Gdynia
PON-CZW
14:00-22:00
PT-SOB
14:00-00:00
NIEDZ
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
  • RetroYellow
  • VintageSalmon
  • ClassicEcru
  • PL
  • EN
  • menu sezonowe
  • menu stałe
  • napoje/piwo
  • kawy/herbaty
  • koktajle
  • wina
  • promocje
  • menu sezonowe
  • menu stałe
  • napoje/piwo
  • kawy/herbaty
  • koktajle
  • wina
  • promocje
ZUPA OGÓRKOWA piklowany ogórek, kwaśna śmietana, pieczone ziemniaki i koper
24.-
PARMIGIANA DI MELANZANE | W cienkie plastry bakłażana zapiekane w sosie pomidorowym z parmezanem
32.-
KLUSKI Z POREM | W taleggio, Bursztyn, natka pietruszki i popiół z pora
41.-
TOSKAŃSKIE PEPOSO WOŁOWE | BG polenta kukurydziana i demi glace
92.-
SANDACZ W SUMAKU | BG pieczony por, purée dyniowe, dymka i oliwa z wędzoną papryką
73.-
PIECZONA KAPUSTA WŁOSKA | W, BG purée z białych warzyw, dukkah, pesto z suszonych pomidorów i bazylii
46.-
JABŁKOWO-GRUSZKOWA CYNAMONKA | W z gorącym sosem angielskim i rodzynkami w rumie
24.-
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.

  • w — wege
  • bg — bez glutenuz
  • menu
  • wino
  • koncept
  • rezerwacje
    /imprezy
  • FAQ
  • kontakt
DO GÓRY
PON-CZW
14:00-22:00
PT-SOB
14:00-00:00
NIEDZ
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
Instagram
Facebook
© 2021