ZUPA OGÓRKOWA
piklowany ogórek, kwaśna śmietana, pieczone ziemniaki i koper
24.-
PARMIGIANA DI MELANZANE | W
cienkie plastry bakłażana zapiekane w sosie pomidorowym z parmezanem
32.-
KLUSKI Z POREM | W
taleggio, Bursztyn, natka pietruszki i popiół z pora
41.-
TOSKAŃSKIE PEPOSO WOŁOWE | BG
polenta kukurydziana i demi glace
92.-
SANDACZ W SUMAKU | BG
pieczony por, purée dyniowe, dymka i oliwa z wędzoną papryką
73.-
PIECZONA KAPUSTA WŁOSKA | W, BG
purée z białych warzyw, dukkah, pesto z suszonych pomidorów i bazylii
46.-
JABŁKOWO-GRUSZKOWA CYNAMONKA | W
z gorącym sosem angielskim i rodzynkami w rumie
24.-
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.