• PL
  • EN
  • menu
  • wino
  • koncept
  • rezerwacje
    /imprezy
  • FAQ
  • kontakt
© 2021
Władyslawa IV 59, Gdynia
PON-CZW
14:00-22:00
PT-SOB
14:00-00:00
NIEDZ
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
  • RetroYellow
  • VintageSalmon
  • ClassicEcru
  • PL
  • EN
  • menu sezonowe
  • menu stałe
  • napoje/piwo
  • kawy/herbaty
  • koktajle
  • wina
  • promocje
  • menu sezonowe
  • menu stałe
  • napoje/piwo
  • kawy/herbaty
  • koktajle
  • wina
  • promocje
CALÇOTADA | W palone młode pory i dymka z sosem romesco, oliwą chili i orzechami laskowymi
36.-
GNUDI ZE SZPARAGAMI | W (włoskie kluchy nadziane ricottą) z groszkiem, czosnkiem niedźwiedzim, edamame, wędzonym twarogiem i pistacjami
45.-
FLAKI WOŁOWE | BL z pomidorami, młodą marchwią, imbirem i majerankiem
28.-
GOŁĄBEK WIEPRZOWY Z MŁODĄ KAPUSTĄ | BG purée ziemniaczanym i pieczoną sałatą rzymską w jogurcie cytrusowym
56.-
MACKA OŚMIORNICY | BG na kuskusie z miętą z purée paprykowym, oliwą kolendrową, pomidorkami koktajlowymi, orzechami i kolendrą
82.-
BAKLAVA RABARBAROWA | W ciasto filo z rabarbarem i pistacjami
23.-
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.

  • w — wege
  • bl — bez laktozy
  • bg — bez glutenuz
  • menu
  • wino
  • koncept
  • rezerwacje
    /imprezy
  • FAQ
  • kontakt
DO GÓRY
PON-CZW
14:00-22:00
PT-SOB
14:00-00:00
NIEDZ
14:00-20:00
+48 784 563 756
kontakt@punkt-gdynia.pl
Instagram
Facebook
© 2021