CALÇOTADA | W
palone młode pory i dymka z sosem romesco, oliwą chili i orzechami laskowymi
36.-
GNUDI ZE SZPARAGAMI | W
(włoskie kluchy nadziane ricottą) z groszkiem, czosnkiem niedźwiedzim, edamame, wędzonym twarogiem i pistacjami
45.-
FLAKI WOŁOWE | BL
z pomidorami, młodą marchwią, imbirem i majerankiem
28.-
GOŁĄBEK WIEPRZOWY Z MŁODĄ KAPUSTĄ | BG
purée ziemniaczanym i pieczoną sałatą rzymską w jogurcie cytrusowym
56.-
MACKA OŚMIORNICY | BG
na kuskusie z miętą z purée paprykowym, oliwą kolendrową, pomidorkami koktajlowymi, orzechami i kolendrą
82.-
BAKLAVA RABARBAROWA | W
ciasto filo z rabarbarem i pistacjami
23.-
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.