Zamów jako przystawkę lub mix do dzielenia z bliskimi
TATAR WOŁOWY
z naszym majonezem, marynowanymi grzybami, żółtkiem,
oliwą i chipsami ziemniaczanymi
41.-
Kremowy ser LABNEH naszej produkcji
z pieczonymi pomidorami, świeżym tymiankiem, oliwą
i migdałami
29.-
PRZEGRZEBKI
na purée z białych warzyw z pesto paprykowym, oliwą cytrusową i orzechami laskowymi
57.-
Prawilny izraelski HUMMUS | V, BL, BG
z oliwą, zatarem i ziołami
23.-
KREWETKI WINNO-MAŚLANE
6 sztuk krewetek z czosnkiem, chili i natką pietruszki
48.-
Nasze FRYTY | W
z naszym majonezem, oliwą, serem Bursztyn i natką pietruszki
15.-
CHRUPIĄCE KAWAŁKI KURCZAKA
z sosem rosyjskim
28.-
PIECZYWO
focaccia, chleb, palone masło
8.-
Zupy
KREM Z POMIDORÓW | W
z oliwą bazyliową i serem Bursztyn
20.-
KAPUŚNIAK
z pieczonymi ziemniakami i kwaśną śmietaną
28.-
Dania główne
RISOTTO Z KURCZAKIEM (dostępne również w wersji wege) | BG
z warzywami sezonowymi i demi glace
48.-
BURGER Z NASZYM PASTRAMI
z sałatą, ogórkiem, pomidorem, sosem rosyjskim i serem Bursztyn
47.-
DORSZ z pieca | BG
w sosie maślanym z kaparami, oliwkami i pomidorkami podawany z sałatką z vinaigrette
61.-
CHRUPIĄCE BOCZNIAKI | V, BG
z salsą paprykowo-pomidorową z rozmarynem
45.-
POLIK WOŁOWY
z kopytkami i pieczonymi burakami z miodem i orzechami
59.-
Deser
FONDANT CZEKOLADOWY
ze słonym karmelem, konfiturą owocową i domowymi lodami
29.-
TARTALETKA
z musem owocowym i opalaną bezą włoską
22.-
Dla bąbelków
KREM Z POMIDORÓW | W
15.-
CHRUPIĄCE KAWAŁKI KURCZAKA
z frytkami i mizerią
20.-
LENIWE
ze śmietanką i konfiturą owocową
20.-
Chcemy z pasją opowiadać Wam o jedzeniu, dlatego gotujemy prosto, ale z naciskiem na sezonowe, świeże produkty. Nasze menu zmienia się razem z sezonami, a my zmieniamy się razem z nim.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niektórych składników – wszystko zależy od dostępności sezonowych produktów, które oferujemy w naszym menu.